logo

Personalet

PIA_WEB

Pia Müller

OBS stopper i praksis d. 31/3 2024.
Pia Müller (1961) er uddannet speciallæge i Almen Medicin 1997 og har været praktiserende læge i Greve siden 1. april 1997. Medejer af klinikken Müller/Brunsgård. Sidder i lægefagligt kontaktudvalg i Greve Kommune.

Kursusmager og underviser i Den Almindelige Danske Lægeforening for praktiserende læger og for praksispersonale. Laver og gennemfører kurser for Lægernes Uddannelsesforening.

Praksiskonsulent i Greve Kommune

Arbejder ad hoc som konsulent i Sundhedsstyrelsen. Har udarbejdet kliniske vejledninger for Dansk Selskab for Almen Medicin(DSAM) og Sundhedsstyrelsen (2006, 2009, 2010) om opsporing og behandling af overvægt hos børn, unge og voksne. Forfatter til adskillige patientvejledninger.

Klinisk lektor for Københavns Universitet, Instituttet for Almen Medicin.

Uddannet rygestopinstruktør og diplomuddannelse i idrætsmedicin.

Har udviklet og gennemført adskillige projekter indenfor sygdomsforebyggelse.

Deltager i gruppebaseret efteruddannelse inklusiv supervision.

Følger Lægeforeningens anbefalinger om minimum 50 timers årlig efteruddannelse.

Indehaver af SOS-LAB, et konsulentfirma der tilbyder individuelle private ydelser indenfor sundhed, samtale og psykoterapi. Uddannet indenfor mindfulness, kognitiv terapi, narrativ terapi og hypnoterapi. Uddannet på Hildebrandinstittutet som certificeret psykoterapeut sommeren 2014. Supervisor i mindfulness.

Læs mere om Pia Müller her

 

Connie

Connie Brunsgård

Connie Brunsgård (1962) blev uddannet læge januar 1990 og speciallæge i Almen Medicin 1999, og har siden december 2000 været medejer af klinikken Müller/Brunsgård.

Har interesse for idrætsmedicin og akupunktur og har deltaget i flere kurser omkring disse emner.

Deltager i gruppebaseret efteruddannelse, inklusiv supervision.

Klinisk lektor for Københavns Universitet.

Følger Lægeforeningens anbefalinger om minimum 50 timers årlig efteruddannelse.

Er praksiskonsulent i Greve Kommunes Rusmiddelcenter.

 

Laila S. Jørgensen

Laila er Social Og Sundhedsuddannet og arbejder til dagligt i praksis med telefonvisitation og har selvstændige konsultationer. Laila er ansat 25 timer ugentligt i klinikken.

 

Lisa Sørstrup

Lisa er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt i praksis med telefonvisitation og har selvstændige konsultationer. Lisa er ansat 26 timer ugentligt i klinikken.